#rebranding | Noua identitate TAZ.ro - Technology Across Zones

Ne bucurăm să vă prezentăm noua identitate TAZ.ro, realizată de designerul Veronica Moigrădan în cadrul unui proiect coordonat de agenţia Sagga.Digital.

TAZ.ro a devenit, în cei 11 ani de existență, un nume pe piaţa serviciilor IT de calitate. Printr-o strategie care s-a dovedit inspirată, am completat liniile principale de business - suportul IT şi dezvoltarea infrastructurii IT - cu un datacenter complet echipat şi cu servicii complete de consultanţă & vânzări software/hardware.

Investiţiile în tehnologie şi oameni au fost completate, în acest început de an, cu un proces de rebranding prin care am trecut, cu sprijinul partenerilor de la Sagga.Digital, la finalul căruia ne bucurăm să vă prezentăm noua identitate a brandului TAZ.ro:

#rebranding | Noua identitate TAZ.ro - Technology Across Zones

În procesul de redesign, am avut în vedere dorinţa de a imprima noii identităţi un aspect fresh şi smart, în care să se regăsească şi noul slogan, "Technology Across Zones". A fost utilizată o combinaţie de elemente ce semnifică impactul global al tehnologiei, care generează împreună un element vizual de impact, dar şi uşor de reţinut:

#rebranding | Noua identitate TAZ.ro - Technologies Across Zones

Proiectul de rebranding s-a finalizat printr-un nou pachet grafic creat de designerul Veronica Moigrădan.

Procesul de rebranding coordonat de agenția Sagga.Digital a vizat și realizarea unui nou site creat de Daniel Toader, care înglobează noua identitate vizuală a TAZ și scoate în evidență atuurile companiei noastre în raport cu partenerii noștri de business. 

 

#rebranding | Noua identitate TAZ.ro - Technologies Across Zones

Noul site taz.ro se adresează tuturor categoriilor de clienți, propunând soluții specifice pentru fiecare.