Nova Power and Gas, bine ați venit în "familia TAZ"

Avem două vești bune în acest sfârșit de săptămână, pe care de abia am așteptat să le împărtășim cu voi!

Prima veste bună e că unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de energie din România, Nova Power and Gas, a intrat în portofoliul nostru de clienți. TAZ va oferi companiei servicii de suport și mentenanță.

Nova Power and Gas are rădăcinile în Transilvania, la Cluj, dar furnizează cu succes energie electrică și gaze naturale în toate colțurile tării, către mii de clienți industriali și casnici. Compania se numpără printre puținii furnizori din România care dețin capacități proprii de producție de energie verde. Nova Power and Gas este parte din grupul E-INFRA, cu capital 100% românesc, alături de Electrogrup, Direct One și Netcity.

Grupul E-INFRA numără peste 500 de angajați și generază o cifră de afaceri anuală de peste 100 mil. Eur, prin servicii în sectoarele de infrastructură energetică, de telecomunicații, construcții și smart city.

A doua veste bună este că echipa noastră crește odată cu portofoliul de clienți. Am ajuns la 20 de angajați care lucrează pentru ca sistemele și rețelele informatice ale clienților, dar și serverele din data center-ul TAZ să funcționeze fără probleme și fără întreruperi.